Vragen over onze producten
Voor al uw vragen met betrekking tot de geleverde producten kunt u contact met ons opnemen via het mailadres klantenservice@paqhuismaestricht.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Klachten
Heeft u een klacht over een van onze producten of over de levering ervan? Neem dan met ons contact op (bij voorkeur via mail: klantenservice@paqhuismaestricht.nl). Wij doen er alles aan om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Retourneren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u (ongeopende) producten aan ons retourneren tegen de volledige vergoeding van uw aankoopbedrag.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met een volledig ingevuld retourformulier dat u hier kunt downloaden (PDF). Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen tien dagen terug. Deze tien dagen gaan in na ontvangst van de geretourneerde goederen op ons adres. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 10 zullen bedragen.

 

 

© 2017 - 2021 phmshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel