Retourneren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u (ongeopende) producten aan ons retourneren tegen de volledige vergoeding van uw aankoopbedrag.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te  sturen met een volledig ingevuld retourformulier dat u hier kunt downloaden (PDF). Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen tien dagen terug. Deze tien dagen gaan in na ontvangst van de geretourneerde goederen op ons adres. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. 
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. 

Garantie
Op alle producten die via de webwinkel worden aangeboden geldt de garantie zoals deze wordt aangeboden door de fabrikant. Mocht u van mening zijn dat er aan een van uw producten iets mankeert en dat dit gebrek binnen de garantietermijn valt, verzoeken wij u om zo spoedig modelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@paqhuismaestricht.nl. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

 

 

© 2017 - 2021 phmshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel