PURE AMBACHT

Voor het maken van onze stroop wordt nog daadwerkelijk de mouwen opgestroopt. De kwaliteitsstroop is gemaakt op traditionele, ambachtelijke, limburgse wijze door stroopstokerij PuurvandeWall uit Eckelrade. Het fruit (biologisch geteeld en handmatig geplukt, afkomstig uit Zuid-Limburgse hoogstamboomgaarden) wordt gestookt in koperen ketels, handmatig/mechanisch geperst en ingedikt zonder gebruik te maken van toevoegingen. Voor het maken van een potje stroop heb je kilo's biologisch fruit nodig. Alleen het beste van het beste fruit verdient haar plekje in de kookpot, de rest komt er echt niet in. Voor Paqhuis Maestricht wordt door PuurvandeWall 2 soorten ambachtelijke stroop vervaardigd: Limburgse Peren-Appel (60/40 = 60% ingedikt perensap, 40% ingedikt appelsap) en traditionele Rinse-appelstroop (75% ingedikt appelsap, 25% ingedikt beetwortelsap). Je weet echt niet wat je proeft!

© 2017 - 2020 phmshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel